2 Oca 2013

HİLALİN BİLMİŞ HALLERİ


Hilal artık büyüyor, büyüyünce de pek hamarat olacak gibi bakalım. Ben ne zaman mutfağa girsem hopp arkamda, sana yardım edebilirmiyim anne... Hayır deme şansım var mı? yok hadi gel bakalımm, beraber yemekleri yapalım... Hemen kolları sıvıyor bizimkisi,maşallah birde eline yakışıyor ki, makineyi boşaltma işi Hilal'in o çıkarıyor, ben yerlerine yerleştiriyorum.Birde demez mi, ben çok başarıklıyım demi anne(başarılıyım) şimdi böyle ya, büyüyünce de böyle olacak mı? bakalım zannetmen...Öffff anne hep ben mi yapcam derse hiç şaşırmam, şimdi pek hevesli ya, zaman gösterecek bakalım. Aslında daha iki yaşındayken eline iğne ipliği alıp bez bebeklerini dikiyordu,iğne iplik vermemin sebebi de, sırf bana karışmasın diye. Ben iğne oyası yaparken elimden almaya çalışıyor, yada ben yanında yokken benim oyayı hallediyor, iğne oyasını sökemessin de direk at gitsin, geri dönüşü yok.Çok meraklı bizim bu kız her şeyi yapayım diye çabalıyor,çene desen bıdı  bıdı hiç susmuyor... Bilmiş mi bilmiş,hele yatak keyfimiz var ki, annee seninle biraz sohbet edebilirmiyiz lütfen.Ne konuşalım kızım bu gün? bilmem annee:)) Ordan ,burdan,şurdann demez mi. Ama bu günlerde babamıza özlemimiz daha da, çok arttı :(( rüyasında bile görür oldu kuzum...Sabah ağlayarak uyandı.Rüyasında babasını ve beni görmüş,biz kuzeni Furkan'ı almışız markete götürmüşüz, Hilali evde bırakmışız, nasıl üzüldümm içim cızz etti. Babası da üzüldü ama, bir süre daha böyle . Az kaldı geliyor babamız:)) 18 ocakta yanımızda olacak .Büyük ihtimalle Hilal uyurken sabah 10 gibi evde olacak,kalktığında babasını yanında görünce nasıl mutlu olacak kuzum... Şimdiden kendi kendine planlar yapıyor. Babasına kekler, pastalar  yapacakmış. Birde Hilal'in olmazsa  olmazı salatalarda yapılacakmış. Bana sende bana yardım edersin,anne diyor. Sanki o ahçı bense ahçı yamağı, bilmiş bu kız çok bilmiş:)))

5 yorum:

  1. maşaallah..
    Allah hep güldürsün yüzünü...

    YanıtlaSil
  2. Amin çok teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  3. oyyy maasallah anası gıbı hamarat olcak o zaman ben 2 yasında cocukla ıgne oyası asla yapamazdım heralde cunku dedıgınız gıbı cok meraklı ve herseye kakrısmak ellemek ıstıyorlar. mutfakta yemek yapmak yardım etmek konusunda benım oglumun da hılalden assagı kalır durumu yok. ben buyudum herseyı yapabılıyorum dıyor ben de kıyamıyorum bır de ogrenme duygularına ket vurmamak adına herseye ızın vermeye calısıyorum

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle izin verin:)Hilal biraz fazla meraklı bir çocuk bağrış çağrış idare ediyoruz mutfakta şevkini kırmak istemiyorum:))

    YanıtlaSil
  5. Maşallah Allah her daim güldürsün yüzünüzü..Buarada mimlenmişim mimledim ben de sizi ama :)

    YanıtlaSil