24 Eyl 2013

ON ÜÇÜNCÜ EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ

İnsan kendinden başkasını çok sever mi ? Aşk, öyle bir şey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır. Çizginin sağ tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidirler, duygularını dengeler.Ne hüzün ne mutluluk ? Eğer kendinden çok sevdiğin biri varsa o sana dengeni şaşırtır. Çok mutlu olduğun an, bir anda çok mutsuz da olabilirsin. İşte sevgi böyle bir şeydir. Dünyada iki kelimeyle cenneti, küçük bir kırgınlıkla cehennemi yaşatır. Ama ne kadar küs olsan da, kızgın olsan da, onun var olduğunu, senin olduğunu bildiğin sürece en mutlu sensindir. Sadece gururun bu gerçeği o anlarda saklar, ama bu hep böyledir. Onu gördüğün an kendini unutursun. Tek düşündüğün tek hissettiğin onu çok sevdiğin, onsuz yaşayamayacağındır. Elini Tuttuğunda dünya yıkılsa sana zarar gelmeyecekmiş gibi hissedersin. Bilirsin ki oda seni, senin sevdiğin kadar seviyordur. İki seven kalp, aşkın verdiği sıcaklık ve sahiplik hissi… Bunlar eritir seni. Ve bununla beraber aşkın getirdiği diğer müthiş duygular. Benim için aşk birde insanın yaşamı boyunca en güzel gördüğü rüyadır. İşte sen benim için böyle bir şeysin. Canım hayat arkadaşım sevgili eşim evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun... Şuan yanımızda değilsin  çok uzaklardasın  ama kalplerimiz bir... Daha uzun yıllar beraber bu yolda yürüyebilmek dileğiyle...Seni çokkk seviyorum:))



32 yorum:

  1. Ne güzel ifade etmişsin evlilik budur işte! :)

    Rabbim daha nice uzuunn seneler bu hislerinizden hiç bir şey eksilmeden huzur ve sağlıkla ve çocuklarınızla beraber mutlu bir ömür geçirmenizi nasip eylesin. Evlilik yıl dönümünüzü tebrik ediyorum. Allah'a emanet olunuz! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saadetcim çok çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için:)sevgilerimi gönderiyorum:))

      Sil
  2. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın, ömür boyu mutluluklar, her şey gönlünüzce olsun...

    YanıtlaSil
  3. Wuuuu ne güzel ifade etmişsin aşkı , aşkını :) Nice güzel günlere canım sevdiceğin'le..Uzun , upuzun yıllarınız geçsin beraberce..Allah ağzınızın tadını hiç mi hiç bozmasın ....Çok çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nacizhane içimden gelenleri yazdım:)amin Ayşegülcüm çok teşekkür ederim:) bende kocaman öpüyorum seni:))

      Sil
  4. Mutlu yıllar Elif'ciğim maşallah ve nazar değmesin diyorum:)nice yıllara...yalnız kendini de sevmeyi sakın ihmal etme başkasını kendinden çok severken yani:)
    sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimi de çok seviyorum Müjde ablacım beni çok sevdiği için eşimi de çok seviyorum :))çok teşekkür ederim:) sevgiler

      Sil
  5. Birlikte nica sağlıklı ve mutlu yıllara...

    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Canımmm Elifimm MaşaAllah deyip sözüme başlamak istedim.Rabbim güzel aşkınızı her türlü olumsuzluklardan ,nazarlardan korusun Hayatınız hep ilk günün heyecanı,aşkı,tebessümü ile dolu dolu mutlu geçsin.Bir ömür boyu elleriniz birbirinizden hiç ayrılmasın ,kalpleriniz birbiriniz için heyecanla çarpsın hep..Canımmm çok öpüyor kutluyor sarılıyorum kocaman ,sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel dilekler bunlar:) aminnnn Vişnapım :) canımmm bende sarıldım sımsıkı hemde:)öpüyorum kocamannn...Sevgiler

      Sil
  7. mutlu musmutlu nice seneleriniz olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  8. Duygularını ne güzel dile getirmişsin Elifcim,nice güzel mutlu yıllara inşallah Rabbim hep mutlu kılsın sizleri,öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum Nuraycım elimden geldiğince dilimin döndüğünce... İnsanın sevdiği yanında olmayınca duyguları dahada bir artıyor:( ben de sizi kocaman öpüyorum canım:))

      Sil
  9. http://pinarintarifdefteri.blogspot.com/ canım maasallah evlılıgınız mutluluğunuz daım olsun.nıce 13 senelere sevdıgınle beraber olsun...sevgılerımı bırakıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için:) benden de sevgiler...

      Sil
  10. Merhabalar.

    Kocaman bir onüç yılı geride bırakmışsıınız kutlarım. Mutluluğunuzun ve saadetinizin sağlıklı bir şekilde devamını dilerim. Cenab-ı Hakk, sizleri bir yastıkta kocatsın inşAllah.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)

      Sil
  11. maasallah ne guzel yazmissin ins bir omur boyle duygularla devam eder askiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım çok teşekkür ederim:) sevgiler

      Sil
  12. Canım Elif'ciğim, eşine olan sevgini ne güzel ifade etmişsin...
    Mutluluğunuz, aşkınız, huzurunuz daim olsun canım...
    Nice güzel yıllarınız olsun...
    Bizim de 25 eylüldü evlilik yıldönümümüz :)
    Eşine de selamlarımı iletiyorum...
    Eminim ne kadar şanslı olduğunun farkındadır :)
    Öpüyorum canım... Nice senelere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyyfim canım benim ne güzel dilekler bunlar böyle:))galiba dünyaya bir daha gelsem gene eşimle evlenirdim dünyanın en iyi eşi o:))sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım:) bende kocaman öpüyorum... Seni tanıdığıma o kadar çok memnun oldum ki inşallah tekrar buluşup keyifle iki lafın belini kırarız... sevgilerimle

      Sil
  13. Eşinle, sevdiklerinle birlikte nice güzel uzun senelere inşallah...
    En büyük huzur ve mutluluk budur bence :)

    YanıtlaSil
  14. Elifcim, duygularını harika ifade etmişsin, gözlerim doldu. Aşk, böyle dolu dizgin yaşanıyorsa ve aşk için ölmeliyse aşk o zaman aşk...
    Evlilik yıldönümüzü canı-ı gönülden tebrikler, nice mutlu yıllar dilerim canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim:))) sevgilerle öpüyorum çok...

      Sil